Accommodaties in Waterreijk

Vakantiehuis tot 30 personen met 10 slaapkamers


De Eikenhorst

Steenwijk, Waterreijk


Boek dit vakantiehuis nu inclusief gebruik van de nieuwe FInse Kota! De Eikenhorst is ingericht voor 30 personen en bevat 10 slaapkamers en 6 badkamers, waarvan er 3 geschikt zijn voor minder valide. De woonkamer heeft een ruime, vernieuwde eethoek en een royale zithoek rond de open haard. Aansluitend aan de woonkamer is een halfronde serre van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op ons eigen bos van 2 hectare. Met een beetje geluk ziet u de konijntjes en reeŽn voorbij springen!


30 personen - 10 kamers


Vollenhove

Vollenhove, Waterreijk


De luxe 5 sterren groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen, waar je heerlijk met je familie of vriendengroep kunt ontspannen. De accommodatie beschikt over een grote woonkamer met zit - en eethoek, keuken en een bar. Beneden 5 luxe 2/4-persoonskamers waarvan 3 geheel rolstoel toegankelijk even als de gehele benedenverdieping geschikt is voor mindervaliden. Op de eerste verdieping 4 luxe 2-persoonskamers met dak terras op het zuiden en 1 luxe kamer geheten de zeekamer met uit


22 personen - 9 kamers


De Follenhoegh

Vollenhove, Waterreijk


De Follenhoegh heeft maar liefst negen slaapkamers, waarvan er vier op de begane grond. Elke kamer is voorzien van wastafel met warm en koud water. Zowel op de verdieping als op de begane grond heeft u de beschikking over twee toiletten en twee douches. Voor mensen met een functiebeperking is een uitgebreide toiletvoorziening beschikbaar op de begane grond.


20 personen - 6 kamers


Groepsaccommodatie 1

Giethoorn, Waterreijk


De groepsaccommodatie heeft een ruime recreatiezaal is ingericht als gezellige huiskamer. De verblijfsruimte bestaat uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne, dvd speler en een muziekinstallatie en diverse spelletjes. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 6 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond.


20 personen - 8 kamers


Groepsaccommodatie 2

Giethoorn, Waterreijk


Een nieuwe prachtige groepsaccommodatie. De accommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. De ruime recreatiezaal is ingericht als gezellige huiskamer. De verblijfsruimte bestaat uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne, een muziekinstallatie met dvd speler en diverse spelletjes. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 8 sfeervolle slaapkamers.


40 personen - 15 kamers


Groepsaccommodatie 3

Giethoorn, Waterreijk


De twee ruime recreatiezalen zijn ingericht als gezellige huiskamers en zijn via een geluidsgeÔsoleerde tussendeur met elkaar verbonden. De verblijfsruimte bestaan uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne en een muziekinstallatie met dvd speler en diverse spelletjes. De twee luxe keukens zijn professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris voor 38 personen. De accommodatie heeft 15 sfeervolle slaapkamers.