Accommodaties in Vechtdal

70 personen - 9 kamers


Eskamp

Lemele (Ommen), Vechtdal


De groepsaccommodatie is goed uitgerust en geschikt voor groepen van 20 tot 70 personen. Wij garanderen u het alleenrecht, dus heel veel privacy. Op de benedenverdieping zijn er drie slaapkamers, één grote doucheruimte en 6 toiletten. Op de bovenverdieping zijn er 6 slaapkamers, 6 douches en 4 toiletten. Ook is er een aparte speelruimte met onder andere een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. De keuken is compleet uitgerust en voorzien van een afwasmachine. Op het terrein en in de


35 personen - 8 kamers


De Repelaerhoeve

Ommen, Vechtdal


De Repelaerhoeve (35 pers.) ligt aan de rand van het bos. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Als het helder weer is zie je de contouren van de Lemelerberg. Ben je bezig in de keuken dan heb je via het keukenluik contact met de mensen in de ruime eetzaal. Er is een TV-hoek en een tweede zithoek geeft gelegenheid om je even terug te trekken. Wij kunnen activiteiten of maaltijden voor jullie regelen. Zoals een Reggesafari of eigen pizza's bakken.


22 personen - 4 kamers


De Mowglihut

Ommen, Vechtdal


De Mowglihut (22 pers) heeft een modern ingerichte woonkamer met open keuken. Vanaf de zithoek loop je direct naar het terras met stookplaats. Het sportveld ligt vlakbij waardoor jullie samen even volleyballen of een balletje trappen. Er is ook een klein speeltuintje. Je loopt zo het bos in. Maatschappelijke organisaties die met jeugd naar De Wolfskuil komen kunnen korting krijgen op de huur. Onder andere (speciaal)onderwijs.


Het bps als achtertuin


De Blokhut

Ommen, Vechtdal


Een mooiere plek voor kunnen wij niet bedenken! Verscholen midden in het bos ligt onze houten Blokhut, naast een zandkuil. Een super plek kinderen, we zien regelmatig hutten ontstaan. Ga samen eten op de grote picknicktafel en geniet van de mooie natuur om je heen!


28 personen - 14 kamers


De Jorishoeve

Ommen, Vechtdal


De Jorishoeve ligt aan de rand van het bos bij het gezellige stadje Ommen. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers zijn op de begane grond met een eigen badkamer die geschikt is voor mindervaliden (hoog- laag bed plaatsen mogelijk). De omgeving is prachtig, wat dacht je van kano varen op de Vecht of mountainbiken op de Lemelerberg? Door de tweepersoonskamers is deze locatie zeer geschikt voor vergaderingen, zorggroepen en scholen die een prikkelarme omgeving nodig hebben


12 personen - 6 kamers


Joris

Ommen, Vechtdal


De Joris is het kleinste gedeelte van onze groepsaccommodatie ‘De Jorishoeve’. Een gezellig vakantiehuis voor 12 personen. De knusse woonkamer heeft een open keuken. Het is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zowel binnen als op jullie eigen terras heb je uitzicht op het bos. De omgeving is zeer veelzijdig met bos, heide, rivieren en heuvels.


Hoeve (16 personen, 8 slaapkamers) aan rand bos


De Hoeve

Ommen, Vechtdal


Kies voor deze gezellige ruime Hoeve voor een groep van 16 personen. Aan de rand van het bos bij Ommen. Jullie hebben tweepersoonskamers. Op de begane grond is een slaapkamer met aangepaste badkamer. Door de tweepersoonskamers is deze locatie zeer geschikt voor vergaderingen, zorggroepen en scholen die een prikkelarme omgeving nodig hebben. Maatschappelijke groepen die met jeugd komt kunnen korting krijgen op de huur.