....meer dan 40 groepsaccommodaties in Overijssel
Zoek en boek

Accommodaties
De Kroeze Danne - De Els

Accomodatie “De Els” is geschikt voor ongeveer 70 tot 120 personen en beschikt over een plenaire zaal, een eetzaal en een sub-zaal. Er zijn twee goed ingerichte keukens. Keukenbenodigdheden, servies en bestek zijn aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van twee 1p. boxspring-bedden en 2 stapelbedden. De kamers hebben een wastafel en een bureau en kasten behoren ook tot de inrichting. Rondom de Els kan gekampeerd worden en is veel ruimte voor sport en spel. Extra slaapvoorziening is mogelijk.


Aantal personen: 70
Aantal slaapkamers: 12
De Bosrand - De Bosrand

Onze moderne accommodatie is compleet ingericht met luxe sanitaire voorzieningen en een compleet ingerichte keuken. Op de begane grond zijn 2 2-persoons kamers met een eigen badkamer wat de Bosrand geschikt maakt voor minder valide en oudere mensen.


Aantal personen: 100
Aantal slaapkamers: 8
De Kroeze Danne - De Eik

Accommodatie “De Eik” heeft een zaal voor ongeveer tot 140 personen. De accommodatie heeft een eigen keuken, die u huurt. Ook kunnen wij de catering verzorgen. De slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet. Ze zijn ingericht met 2x een boxspring bed en 2x stapelbedden, waardoor ze zowel voor twee personen, maar ook als familie kamer kunnen dienen. Ook zijn er twee slaapkamers, die speciaal voor minder valide personen geschikt gemaakt zijn. Bij de Eik is een terras en een speeltuin.


Aantal personen: 140
Aantal slaapkamers: 24
De Bovenberg - De Bovenberg

De accommodatie bestaat uit een royale huiskamer met een gezellige zithoek en een aangrenzende keuken die ingericht is voor zelfverzorging met complete keukeninventaris. Buiten heeft u alle ruimte met een gedeeltelijk overdekt terras, voorzien van stoelen, tafels en picknickbanken. Achter de accommodatie beschikt u over een zandbak van 312 m2 met speeltoestellen, een sportveld van 2000 m2 met mogelijkheden voor voetbal, beach-volleybal. Voor bosspelen zijn er ook nog 3 aparte bospercelen.


Aantal personen: 60
Aantal slaapkamers: 6
De Eskamp - Eskamp

De groepsaccommodatie is goed uitgerust en geschikt voor groepen van 20 tot 70 personen. Wij garanderen u het alleenrecht, dus heel veel privacy. Op de benedenverdieping zijn er drie slaapkamers, één grote doucheruimte en 6 toiletten. Op de bovenverdieping zijn er 6 slaapkamers, 6 douches en 4 toiletten. Ook is er een aparte speelruimte met onder andere een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. De keuken is compleet uitgerust en voorzien van een afwasmachine. Op het terrein en in de


Aantal personen: 70
Aantal slaapkamers: 9
De Langenberg - De Boerderij

De Boerderij is onze grootste accommodatie voor 100 personen. Is dit niet voldoende; denk eens aan een combinatie met een ander huis. In de Boerderij kunt u genieten van de gezellige recreatiezaal, de patio en niet te vergeten een ruime keuken, waar u een perfecte maaltijd kan bereiden. De grote sanitairruimte met o.a. vier badkamers voor mindervaliden maakt het voor iedereen mogelijk hier te verblijven. Net als bij de andere accommodaties heeft ook de Boerderij een eigen speelveld met s


Aantal personen: 94
Aantal slaapkamers: 12
De Zwemkolk - De Zwemkolk

Een geweldige accommodatie waar RUST en RUIMTE nog met hoofdletters wordt geschreven


Aantal personen: 60
Aantal slaapkamers: 5
Erve Aaftink - Groepsboerderij

Onze Groepsboerderij tot 100 personen bestaat uit een grote kleurrijke gezellige zaal die u kunt delen in twee zaaltjes. Een keuken met alle gemakken voorzien. Beneden 4 x 2 persoons kamers en boven 7 slaapzalen . Buiten is er een lekker ruim terras waarvan ook een stuk overdekt terras om lekker bij de grote vuurhaard te zitten.


Aantal personen: 100
Aantal slaapkamers: 11
De Burinkshof - De Burink's Hof

De Burink's Hof is ook in zijn geheel te huur. De dubbele deuren tussen de Borgstee en de Hofstee worden geopend waardoor er een grote ruimte ontstaat voor grote families en groepen tot wel 70 personen. Er is meer dan genoeg ruimte in de eetzaal om bij elkaar te zitten maar door de verschillende ruimtes kan iedereen ook zijn eigen plekje zoeken, wat de locatie tot een gemoedelijke sfeervol huis voor grote groepen maakt. Ook buiten zijn er genoeg sport- en spelmogelijkheden voor zo'n grote groep


Aantal personen: 66
Aantal slaapkamers: 14