Snel een geschikte accommodatie vinden?
Plaats een aanvraag op het prikbord!
Kijk hier voor een overzicht van onze groepsaccommodaties. Keuze uit meer dan 40 accommodaties op de mooiste plekjes van Overijssel.
Bekijk hier de beschikbaarheid van de accommodaties en plaats een reserveringsaanvraag direct bij de huiseigenaar.
 
 
 
 

 

 

 

Groepsvakantiehuizen: vakantiehuizen voor groepen!

 

Op zoek naar vakantiehuizen voor groepen? In Overijssel vindt u diverse groepsvakantiehuizen voor zowel grote als kleine groepen. Onze groepsvakantiehuizen zijn huizen die beschikken over meerdere slaapkamers en sanitaire ruimtes. U vindt er veelal een grote keuken, een eethoek een woonkamer waar u met uw groep een spel kan spelen of lekker een film kan kijken. Bij mooi weer is er bij de meeste groepsvakantiehuizen een royaal terras voorzien van terrasmeubilair. Hier kunt u heerlijk van de zon genieten of even lekker bijkomen na een lange wandeling.

Enkele van onze groepsvakantiehuizen zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Vakantiehuizen voor groepen zijn ideaal voor familieweekenden, verenigingen en schoolgroepen. De groepsvakantiehuizen van de SGO liggen allemaal in een heerlijke, vrije omgeving van waaruit u mooie dagtochten kunt maken, u heerlijk kunt wandelen of een mooie fietstocht kunt maken. Geïnteresseerd? Kijk dan verder op onze site en maak een keuze uit ons aanbod van vakantiehuizen geschikt voor groepen. Voor elke groep hebben wij passende groepsvakantiehuizen; vakantiehuizen voor al uw groepen!

U kunt via deze site rechtstreeks contact opnemen van het groepsvakantiehuis van uw keuze.

 

Lees hier meer over: