Groepsboerderij

Lemele, Vechtdal


Onze Groepsboerderij tot 100 personen bestaat uit een grote kleurrijke gezellige zaal die u kunt delen in twee zaaltjes. Een keuken met alle gemakken voorzien. Beneden 4 x 2 persoons kamers en boven 7 slaapzalen . Buiten is er een lekker ruim terras waarvan ook een stuk overdekt terras om lekker bij de grote vuurhaard te zitten.


  • Aantal personen: 100
  • Aantal slaapkamers: 11
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Geschikt voor minder validen

Wanneer wilt u gaan?

Tarieven

2018vr-zoma-wowo-vrma-vrweek
jan-feb-dec1140
mrt-nov1240
apr-okt1355895103517152300

-Prijzen gelden tot 30 personen, Elk persoon extra -april t/m okt: vrijdag t/m zondag : 15,-euro p.p.p.n -april t/m okt :maandag t/m vrijdag: 12,50- euro p.p.p.n . Incl. toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Deze accommodatie is onderdeel van:Erve Aaftink

Lemelerweg 35, 8148 PB Lemele


Ons recreatiepark die bestaat uit een grote accommodatie genaamd Groepsboerderij en een kleine accommodatie die we het Familiehuis noemen en een kleine Charme Camping hebben allen een landelijke uitstraling . En wij zijn gelegen in het mooie dorpje Lemele. Onze accommodaties creŽren een gezellige sfeer waar u dus heerlijk kunt genieten samen met u familie, vereniging of met een schoolklas. Ook leent onze accommodatie zich prima om u trouwpartij of andere feestjes er te houden en mensen van over ver dus kunnen blijven overnachten.Bij het familiehuis kunt zelfs genieten met elkaar in de hottub. Tevens is er op ons erf een zwembad met glijbaan (geopend vanaf mei tot begin september) een speeltuin voor de kinderen en een groot sportveld .