Hiemsherne

De Bult (Steenwijk), WaterReijk


Groepsaccommodatie Hiemsherne is een rietgedekt Saksisch boerderijtje, dat modern comfort biedt met behoud van authentieke sfeer. Hiemsherne is geschikt voor max. 14 personen en beschikt over 6 slaapkamers, 2 x sanitair en 2 keukens. Er is een ruim terras aanwezig.


  • Aantal personen: 14
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Huisdieren toegestaan
  • Geschikt voor minder validen

Wanneer wilt u gaan?

Tarieven

Tarieven: Weekend (vr-ma) van euro 480,- tot 880,- Week (vr-vr of ma-ma van 680,- tot 1150,- Midweek (ma-vr) euro 390,- tot 690,- Tarieven excl. eindschoonmaak euro 125,- en verblijfsbelasting 1,50 p.p.p.n. bedlinnen a 7,50 p.p. (verplicht)

Deze accommodatie is onderdeel van:

Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult (Steenwijk)


Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Het 14 ha grote buitengoed bestaat uit o.a. een groepshotel met 8 zalen, huiskamers en Restaurant Vondel en exclusieve gastenverblijven. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 200 personen. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen… los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Buitengoed Fredeshiem beschikt over 7 grote en kleinere zalen voor vergaderingen, vakanties, familie- en groepsbijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van de noodzakelijke faciliteiten, hebben daglicht en een aantal hebben een eigen terras. Er is gratis WiFi internet beschikbaar. Op het eigen terrein treft u o.a. aan: een sport- en spelweide (outdoor), een ‘ binnentuin’ , een kuil voor kleine theater- en spelvormen, een mountainbikeroute, een rietgedekte zaal (schaapskooi-stijl) met piano en een Inspiratiepad. Wij ontmoeten u graag op ons buitengoed!