Landhuizen

De Bult (Steenwijk), WaterReijk


Stins en State zijn luxe 20-persoonsgastenverblijven. Elke accommodatie beschikt over 10 slaapkamers, waarvan 9 kamers over eigen sanitair beschikken. De huizen beschikken over 2 keukens, 2 woonkamers, een speelkamer en uitgebreid terras. De inrichting, inclusief sauna, is royaal en comfortabel. Beide huizen liggen op een schitterende locatie, op de grens van bos en weideveld. Ontvang 25% last-minute korting op de huurpijs bij aankomst voor 31 mei 2018!


  • Aantal personen: 20
  • Aantal slaapkamers: 10
  • Huisdieren toegestaan
  • Geschikt voor minder validen

Wanneer wilt u gaan?

Tarieven

Tarieven: Weekend (vr-ma) van euro 1050,- tot 1650,- Week (vr-vr of ma-ma van 1450,- tot 2200,- Midweek (ma-vr) euro 850,- tot 1250,- Tarieven excl. eindschoonmaak euro 150,- en verblijfsbelasting 1,50 p.p.p.n. bedlinnen a 7,50 p.p. (verplicht)

Deze accommodatie is onderdeel van:

Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult (Steenwijk)


Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Het 14 ha grote buitengoed bestaat uit o.a. een groepshotel met 8 zalen, huiskamers en Restaurant Vondel en exclusieve gastenverblijven. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 200 personen. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen… los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Buitengoed Fredeshiem beschikt over 7 grote en kleinere zalen voor vergaderingen, vakanties, familie- en groepsbijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van de noodzakelijke faciliteiten, hebben daglicht en een aantal hebben een eigen terras. Er is gratis WiFi internet beschikbaar. Op het eigen terrein treft u o.a. aan: een sport- en spelweide (outdoor), een ‘ binnentuin’ , een kuil voor kleine theater- en spelvormen, een mountainbikeroute, een rietgedekte zaal (schaapskooi-stijl) met piano en een Inspiratiepad. Wij ontmoeten u graag op ons buitengoed!