Last minute

15% korting bij de Ossenkamp

Ossenkamp - Hellendoorn, Salland

Kom knus genieten van ons mooie vakantiehuis met onze winteraanbieding. Reserveer nu ons vakantiehuis in januari of februari met 15% korting.

 

Kijk voor meer info op de Ossenkamp

Geldig t/m: 28-02-2019


Last minute

Last-minute voor groep vanaf 25 personen

De Wolfskuil - Ommen, Vechtdal

Willen jullie met een grote groep weg? In de Repelaerhoeve kun je met 35 personen overnachten (evt. als je de onderbedden gebruikt met 39). Iets kleinere groep? Tot en met februari hebben we een prijs per persoon vanaf 25 personen. Per persoon betaal je voor een weekend slechts € 35,-. Scheelt weer in de kosten als je met een iets kleinere groep komt.

 

Het fijne aan De Repelaerhoeve is dat je veel ruimte hebt. Naast een grote ruimte om bijvoorbeeld te eten zijn er ook nog 2 zithoeken. Hierdoor kun je ook een ruimte creëren als speelhoek of juist als rustige ruimte om te lezen. Daarnaast is het uitzicht fantastisch! Elk seizoen is het weiland wat uitkomt op de rivier de Regge anders. In 10 minuutjes loop je trouwens naar de rivier toe, de moeite waard. We zitten vlakbij Ommen, je kunt dus ook gaan kanovaren of met een mountainbike de veelzijdige omgeving ontdekken.

 

Wil je ook een rondleiding? Kan uiteraard. Neem even contact met ons op info@wolfskuil.nl voor een afspraak.

Geldig t/m: 28-02-2019


Last minute

Vergeten weekend

De Wolfskuil - Ommen, Vechtdal

Hoe het komt weten we niet, maar massaal is het weekend van 8-11 maart vergeten! Alle groepsaccommodatie zijn namelijk nog vrij. Zelfs in het laagseizoen is dat voor ons bijzonder. Toch lijkt het ons leuk als er groepen bij ons komen (anders vervelen we ons 😉). Daarom een mooie last-minute actie, jullie krijgen  20%  korting op de huur! Op al onze Groepsaccommodaties. Wie ga je overhalen om mee te gaan? 😊

 

Boek snel op www.wolfskuil.nl

Geldig t/m: 08-03-2019